Diàlegs de Sant Jordi

Redacció L'Avenç

diumenge, 15 de abril del 2018

Els Diàlegs de Sant Jordi 2018 tindran lloc entre els dies 19 i 21 d'abril, amb la intenció d'acostar escriptors i lectors uns dies abans de Sant Jordi perquè puguin dialogar al voltant dels llibres. L'arrencada és el Pregó de la Lectura que se celebra cada any al Saló de Cent de l'Ajuntament, per tal que una figura de pes canti els efectes benefactors de la lectura. [+]

diàlegs-de-sant-jordi-2018-pau-300x300

Dijous 19 es durà a terme a les 18.00 h el pregó de la lectura "Almudena Grandes conversa amb Antonio G. Iturbe" al Saló de cent de l'ajuntament de Barcelona. L'endemà tindrà lloc a l'auditori disseny hub barceloní també a les 18.00 h el diàleg "Amélie Nothomb conversa amb Sergi Pàmies" i a les 20.00 h el diàleg "Carme Riera i Najat El Hachmi" modernet per Olga Merino. I per últim dissabte 21 també a l'auditori disseny hub Barcelona, a les 17.00 h tindrà lloc el diàleg "Philip Pullman i Albert Sánchez Piñol" moderat per Ricard Ruiz Garzón, a les 18.30 h el diàleg "José Eduardo Agualusa i Xavier Aldekoa" moderat per Jaume Subirana i a les 20.00 h el diàleg "Fernando Aramburu conversa amb Anna Guitart".

Els diàlegs de Sant Jordi, van néixer el 2017 com una col·laboració entre Biblioteques de Barcelona i Barcelona Ciutat de la Literatura, tenen una filosofia i un objectiu molt clar: acostar escriptors i lectors per escoltar amb calma alguns dels escriptors que són a la ciutat amb motiu del Dia del Llibre.

INFORMACIÓ:
Dates: del 21 al 23 d’abril de 2018
Llocs:

- Dijous 19 d’abril: Saló de cent de l’ajuntament de Barcelona

- Divendres 20 d’abril: Auditori disseny hub Barcelona

- Dissabte 21 d’abril: Auditori disseny hub Barcelona

Preu: Gratuït.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.