Concert Requiem

Redacció L'Avenç

dijous, 25 de gener del 2018

Albert Guinovart estrena el seu Requiem al Palau de la Música Catalana el proper diumenge 28 de gener amb el Cor Jove de l'Orfeó Català. [+]

full_inner_page

L'obra Requiem és un encàrrec conjunt del Palau i de l'Auditori de Girona. Aquesta també serà interpretada pel Cor Jove de l'Orfeó Català al costat de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, sota la batuta de Pablo Mielgo. La gira s'iniciarà el dijous 25 a Palma en l'Auditorium a les 20 h, continuarà el dissabte 27 a Girona en Auditori a les 20.30 h i acabarà el diumenge 28 al Palau de la Música Catalana a les 17.30 h.

Hi intervindran, com a solistes vocals, la soprano Marta Mathéu, el baríton Josep-Ramon Olivé i el nen soprano Ferran Quílez de l'Escolania de Montserrat. El programa de concert es completarà amb la Simfonia núm. 2, en Re major, op. 73 de Johannes Brahms. A més, la versió per a piano del Requiem de Guinovart s'interpretarà el mes de març a Esplugues de Llobregat el dia 14 de març i Cervera el dia 24 de març, novament amb el Cor Jove de l'orfeó Català i amb el mateix Guinovart.

Aquest és el sisè any consecutiu que el Palau de la Música Catalana manté l'aposta i el compromís envers la creació contemporània a fi d'apropar-la al gran públic mitjançant la figura del compositor convidat, que en aquesta temporada 2017-2018 del Palau de la Música Catalana, és Albert Guinovart.

INFORMACIÓ:
Dates: 28 de gener del 2018
Lloc: Palau de la música catalana, C/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona. Telèfon: 932 95 72 00.
Accés: Metro L1 i L4 parada Urquinaona. Autobusos 45, V15 i V17 Via Laietana- Comtal
Preu: de 20 a 25 €

PER SABER-NE MÉS:
Podeu consultar l'article "Fora del temps", de Manuel Baixauli, a L'Avenç 348, del juliol de 2009. El qual ens apropa a Fauré, un excel·lent compositor de segona fila. I al seu "Rèquiem" que sens dubte està a l'altura dels més grans.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.