Any nou amb novetats a la revista!

Redacció L'Avenç

dimecres, 10 de gener del 2018

L'Avenç 442 - gener 2018

El número de gener de L'Avenç arriba amb moltes novetats, de disseny i de contingut. Les heu vist? El 2017 vam fer 40 anys però l'evolució de la revista no s'atura. [+]

L’Avenç comença l’any amb una doble mirada sobre els drets humans i els drets civils. L’advocat Philippe Sands resumeix la seva recerca sobre l’origen històric dels conceptes jurídics, avui plenament admesos, de “genocidi” i “crims contra la humanitat”. L’historiador Nicolas Martin-Breteau ens ofereix una passejada pel nou Museu d’Història i Cultura Afroamericanes, a Washington, vist com la institució més recent de la democràcia americana. L’entrevista del mes és amb el demògraf Andreu Domingo, que reflexiona sobre la identitat catalana i sobre fets recents com els atemptats del 7 d’agost o el Procés català. L’escriptor Joan-Lluís Lluís és el convidat enguany a fer una sèrie, que ha titulat “Els invisibles” i que girarà entorn de com l’han conformat les seves dues llengües, català i francès. L’escriptor i crític Enric Sòria s’incorpora a la nòmina de L’Avenç amb una secció titulada “Cartes de prop”. En el bloc de ressenyes culturals, Imma Merino ens parla de Todd Haynes, Jon Todó de Francesc Trabal, Vicenç Pagès Jordà de Carson McCullers i Jordi Puntí de Gay Talese, Joan Didion i Janet Malcolm.

Podeu consultar el sumari i accedir als continguts aquí. Us recordem que la revista es distribueix a quioscos i llibreries i la podeu comprar en paper aquí, o bé en la versió digital aquí i aquí. Si us hi voleu subscriure, per només 60 € l'any, cliqueu aquí i la rebreu puntualment a casa vostra cada inici de mes, a més d'estalviar-vos temps i diners, juntament amb els suplements. A més, fins al 15 de gener, si us hi subscriviu rebreu de franc una subscripció digital d'un any i el número extraordinari dels 40 anys.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.