AQUEST MES LA SUBSCRIPCIÓ TÉ PREMI

Redacció L'Avenç

dijous, 22 de novembre del 2018

Subscripcio_desembre_2018

Aquest mes la subscripció a L'Avenç té premi. Per només 60 € l'any rebreu cada mes la revista a casa i, de regal, el llibre El Tren de la Bruixa, de Julià Guillamon. [+]

Amb L'Avenç volem saber què ha passat i què passa, volem saber-ne el perquè, volem explicar-ho amb rigor i perspectiva. A través de la literatura i el periodisme, i sempre amb les millors firmes.

Amb la subscripció us assegureu de tenir la revista cada mes a casa, amb un descompte sobre el preu de coberta, i mostreu el vostre compromís amb el projecte.

Com a regal de benvinguda, rebreu El Tren de la Bruixa, el llibre que ha escrit Julià Guillamon en homenatge als seus lectors, un viatge sentimental pels escenaris del seu celebrat El barri de la Plata, amb alguns dels seus protagonistes.Els que ja són subscriptors, per descomptat, també rebran el llibre amb el número de desembre.

Des de la seva publicació, al febrer d'enguany, Julià Guillamon ha visitat els escenaris on transcorre l’acció: Toga, Arbúcies, el Poblenou i Gràcia. De la trobada amb la gent n’han sortit quatre reportatges que complementen i amplien els temes del llibre: la identitat i el sentit de pertinença, el valor de la memòria i la necessitat de connectar el passat amb el present. Amb una introducció que vol ser un manifest en favor del compromís de la literatura amb els lectors.

Per acollir-vos a aquesta oferta, per vosaltres o per regalar, escriviu-nos un correu a subscripcions@lavenc.cat. Teniu temps fins al 6 de gener de 2019.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.