XXV Premi Joan Maragall

Redacció L'Avenç

dijous, 21 de juliol del 2016

Premi Maragall

La Fundació Joan Maragall convoca el XXV Premi Joan Maragall per a una obra d’assaig o d’investigació sobre cristianisme i cultura. [+]

La Fundació Joan Maragall ha convocat, un any més, el Premi Joan Maragall. Des de l’any 1990, la Fundació premia una obra d’assaig sobre el tema de “Cristianisme i Cultura”, entenent tots dos termes i la seva relació en el sentit més ampli. L’obra inclou, per tant, aspectes religiosos o interreligiosos, però també aspectes humanístics, ètics i polítics. Enguany el Premi arriba a la seva 25a edició.

Les obres hauran de ser originals, inèdites i escrites en llengua catalana. El jurat, format per Pere Lluís Font, Narcís Comadira, David Jou, Ramon Pla i Arxé i Carles Torner, donarà a conèixer el veredicte final el dilluns 3 d'octubre, durant la inauguració del nou curs acadèmic de la Fundació Joan Maragall.

INFORMACIÓ:

Termini: fins al 8 de setembre a les 14h.

PER SABER-NE MÉS:

Podeu consultar les bases del Premi aquí.

Voleu conèixer la vida i l'obra de Joan Maragall? Us recomanem dos articles del Focus de L'Avenç núm. 374: "Joan Maragall: reaccionari o progressista?" de Jordi Castellanos i "Joan Maragall: poeta extasiat, intel·lectual conscient, polític frustat" de Margarida Casacuberta.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.