Un nou temps. Una nova política?

Redacció L'Avenç

dilluns, 25 de gener del 2016

Valors

RECOMANEM L’Ateneu Barcelonès i la revista Valors organitzen un cicle de conferències que porten per títol ‘Un nou temps. Una nova política?’ els dimarts 26 de gener i 2 i 9 de febrer. [+]

En els últims mesos el debat polític sobre la Transició (les transicions) està barrejat amb un desig de nova política. Però existeix, avui, realment, una nova política? Què vol dir ‘nova política’?

Amb la voluntat de debatre i poder trobar resposta a aquestes preguntes, l’Ateneu Barcelonès i la revista Valors – que el passat mes d’octubre ja va dedicar un número a aquest mateix tema i que es pot descarregar gratuïtament aquí- han organitzat un cicle de conferències que porten per títol ‘Un nou temps. Una nova política?’.

El cicle serà inaugurat avui per Daniel Innerarity, catedràtic de Filosofia Política i Social, director de l’Instituto Globernance del País Basc i autor, entre altres, del llibre “La política en tiempos de la indignación”. Ell basarà la seva conferència en una pregunta: “Existeix avui una nova política?.

La segona de les sessions, el dimarts 2 de febrer, versarà sobre ‘La transparència, un nou marc necessari?‘ i els protagonistes del debat seran Ferran Sáez, doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i professor titular a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull, i Albert Sáez, doctor en periodisme, director adjunt d’El Periódico i professor a la Universitat Ramon Llull.

I, finalment, en la tercera de les sessions, que tindrà lloc el 9 de febrer, titulada ‘Sobre el terreny‘, l’exdiputat de la CUP, Quim Arrufat i l’exdiputada del PSC, Laia Bonet parlaran sobre què pensen de la vella i la nova política,

INFORMACIÓ:

Dates: 26 de gener, i 2 i 9 de febrer a les 19h.

Lloc: Ateneu Barcelonès (Canuda, 6. Barcelona)

Totes les sessions, obertes a tot el públic, tindran lloc a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.