Tornen el Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus

Redacció L'Avenç

dimarts, 17 de maig del 2016

Dia Museus

Demà, dimecres 18 de maig, és el Dia Internacional dels Museus, i el dia 21 la Nit dels Museus. Destriem unes quantes activitats de tots dos esdeveniments que poden ser del vostre interès. [+]

El Dia Internacional dels Museus (DIM) se celebra anualment el 18 de maig. És un esdeveniment organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des del 1977, que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

L’edició d’enguany està dedicada al tema Museus i Paisatges Culturals, tot reconeixent el paper que juguen els museus en l'educació i l'enriquiment de les cultures, els intercanvis culturals, i en la interrelació i la cooperació dels diferents pobles del món. Pel que fa al Dia Internacional dels Museus, trobareu totes les activitats aquí. Hi haurà jornada de portes obertes, activitats relacionades amb les exposicions, presentacions de llibres, etc.

Coincidint amb La Nit dels Museus, que enguany se celebrarà durant el vespre i la nit del dissabte 21 de maig a diferents museus del país es podrà viure una experiència ludicocultural única, que cada any atreu milers de persones.

INFORMACIÓ:

Data: 18 i 21 de maig

Lloc: arreu del territori

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.