Torna el premi Ernest Lluch

Redacció L'Avenç

divendres, 15 de abril del 2016

timthumb

La Facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Ernest Lluch convoquen el XI Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques, adreçat als treballs de recerca dels alumnes de batxillerat. [+]

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Ernest Lluch, amb el propòsit comú d'incentivar la recerca en l'àmbit de les Ciències Socials i Polítiques, convoquen anualment el Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques, destinat a premiar el millor treball de recerca desenvolupat per alumnes de batxillerat dels centres públics, privats o concertats de Catalunya.

L'onzè Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques premia el millor treball de recerca desenvolupat per alumnes de batxillerat en qualsevol disciplina de les ciències socials i polítiques realitzat durant el present curs acadèmic 2015-2016. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dilluns 25 d’abril de 2016. El premi té una dotació de 1.000 euros.

Pots accedir a les bases de la present convocatòria aquí.

INFORMACIÓ:

Data: fins al 25 d'abril

Lloc: Fundació Ernest Lluch, Edifici Biblioteca (C/ Santa Eulàlia, 66-80, Vilassar de Mar)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.