Rosana Antolí, cicle "Quan les línies són temps" a la Fundació Joan Miró

Redacció L'Avenç

divendres, 12 de agost del 2016

Rosana Antolí

L'artista Rosana Antolí (Alcoi, 1981) explora les interseccions entre art, política i estils de vida, amb una voluntat de resistència davant les imposicions socials de comportament. Aquest estiu participa del cicle "Quan les línies són temps" a la Fundació MIró. [+]

Deixar constància del moment. Sentir una situació, reaccionar per crear-ne una de nova. Rosana Antolí es mou en un espectre ampli entre la coreografia i el dibuix, entre l'acció i l'espera, entre el dia a dia i les preguntes clau. On ens trobem? Quins són els nostres desitjos?

El seu treball bascula entre una distància conceptual i una forta proximitat emocional. L'artista s'interessa pels comportaments socials, els grups, la comunitat i les persones amb les seves pors i emocions a flor de pell. Amb Antolí els dibuixos passen a ser temps i les accions són estructures circulars.

Podem visitar exposicions d'una altra manera? Podem respondre als continguts amb altres continguts? S'obre una franja horària per encabir les propostes de totes aquelles persones que vulguin fer-se seu l'espai i establir un diàleg amb l'exposició fent-la viva, convertint-la en una seqüència de moments que es viuen emocionalment.

Sota el comissariat de Martí Manen, la Fundació Joan Miró estableix un sistema de «reserva d'espais d'acció» en què totes aquelles persones que ho vulguin podran reservar un temps per traduir i donar una resposta in situ davant i dins de l'obra de Rosana Antolí.

INFORMACIÓ:

Data: Fins a l'11 de setembre de 2016

Lloc: Espai 13 de la Fundació Miró (Parc de Montjuïc, s/n, Barcelona)

PER SABER-NE MÉS:

Text del comissari (PDF 4,99 Mb)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.