Resquicio, de Mar Arza

Redacció L'Avenç

diumenge, 21 de agost del 2016

Siempre jamás, 2016

Fins a finals de setembre podeu visitar a la galeria Rocío Santa Cruz l'exposició "Resquicio", de l'artista Mar Arza (Castelló de la Plana, 1976) en què mostres les seves últimes obres amb el paper i la literatura com a referents. [+]

"Canviant de forma notable el curs que portava, el replec assenyala un punt d'inflexió. Un canvi en la curvatura que posa en qüestió la trajectòria. La superfície que s'albira es plega, i és precisament en vinclar-se que té lloc un fluir cap a les profunditats. El mateix plec és text, matís i ombra d'un sentiment que esdevé relleu."

La paraula escletxa ("Resquicio") remet a una lleu obertura, però també a una petja. La petja que deixa enrere la paraula que, com una arada, llaura damunt la consciència i, com un solc, deixa una clivella a la superfície, potser carnosa, de l’ànima. Llaurar amb la paraula. Paraullaurar.

INFORMACIÓ:

Lloc: Galeria Rocío Santa Cruz (Gran Via de Les Corts Catalanes, 627, Barcelona)

Dates: Fins al 23 de setembre de 2016.

PER SABER-NE MÉS:

L'Avenç 422 - abril 2016

Susanna Portell va publicar un article sobre aquesta exposició a L'Avenç: "Diògenes o una manera d'estar en el món", en què exposava la mateixa autora, i apareix al número 422 (abril de 2016). El podeu llegir aquí. La portada del número, obra de Mar Arza, pertany també a aquesta exposició.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.