Presentació de L’Espill 51

Redacció L'Avenç

dijous, 16 de juny del 2016

Espill

Avui dia 16 de juny a les 7 de la tarda, La Central del carrer Mallorca acull la presentació del nou número de la revista L’Espill. [+]

L’Espill, la revista de publicació trimestral del Servei de Publicacions de la Universitat de València fundada per Joan Fuster i dedicada a la divulgació humanística, presenta aquesta tarda el número 51 corresponent a l’hivern de 2015-2016.

Com s’anunciava en el número de la tardor passada, la revista ha renovat el seu disseny i ha incorporat noves seccions, de les quals cal destacar la dedicada a l’obra i la reflexió de o sobre artistes plàstics. Perejaume, una de les figures més interessants de l’art català contemporani, és el punt neuràlgic d’aquesta secció en L’Espill 51. A través de dos articles, un del mateix artista i l’altre de Manuel Guerrero, descobrim els secrets creacionals d’aquest reconegut artista. Per altra banda, el dossier d’aquest número es titula «Consideracions intempestives sobre els Països Catalans» i compta amb les opinions d’un total de cinc autors sobre la vigència de les terres catalanes com un conjunt sòlid i homogeni.

La presentació comptarà amb la intervenció breu de diversos col·laboradors d’aquest número, a més d’altres personalitats vinculades amb la revista: Simona Skrabec, Manuel Guerrero, Xavier Antich, Paola Lo Cascio, Francesco Ardolino, Perejaume, Joan Manuel Tresserras i Gustau Muñoz. Al final de l’acte, tots els assistents podran gaudir d’una copa gentilesa de L’Espill.

INFORMACIÓ:

Data: 16 de juny a les 19h

Lloc: Llibreria La Central (C/ Mallorca, 237, Barcelona)

PER SABER-NE MÉS:

En aquest enllaç podeu consultar les seccions de L’Espill 51, així com també llegir l’editorial i alguns dels articles d’aquest número.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.