Neix el Premi Francesc Garriga

Redacció L'Avenç

diumenge, 10 de juliol del 2016

Francesc Garriga

LaBreu Edicions, AdiA Edicions i Cafè Central, amb el patrocini de Liberisliber, convoquen la primera edició del Premi Francesc Garriga de Poesia en honor al poeta català, que ens va deixar l'any passat. [+]

Les tres editorials independents han impulsat el Premi Francesc Garriga de Poesia amb l’objectiu de donar a conèixer autors totalment inèdits que encara no hagin publicat cap treball. La creació es pot presentar fins al dia 15 i ha de tenir l’extensió similar a una obra poètica, ja que el guanyador n'obtindrà, al mes de desembre, la seva publicació, coeditada pels tres organitzadors del premi i distribuïda per tots els territoris de parla catalana.

El jurat del premi està format per Ester Andorrà, Antoni Antigues, Eduard Sanauhja, Víctor Suñol, Pau Vadell, Jordi Marrugat i Marc Romera. El veredicte es farà públic durant la primera setmana d’octubre en un acte literari a Besalú.

INFORMACIÓ:

Termini: fins al 15 de juliol

PER SABER-NE MÉS:

Al març de l'any passat, un mes després de la mort del poeta, Jordi Puntí va publicar "El «swing» de Francesc Garriga" a L'Avenç núm. 410, on fa un repàs de la trajectòria vital i intel·lectual de l'autor.

Podeu consultar el cartell del Premi amb totes les bases aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.