Més presentacions de CAROL

Redacció L'Avenç

diumenge, 14 de febrer del 2016

Carol

El proper dijous dia 18 a les 20h tindrà lloc "Passió per Highsmith" a la llibreria Dòria de Mataró, en què parlarem del llibre i la pel·lícula des de molts punts de vista. Dissabte dia 20 a les 18,30h tindrà lloc un Club de Lectura a la nova seu de la llibreria Antinous per parlar de CAROL, amb l'escriptora Anna M. Villalonga. [+]

L'Avenç acaba de reeditar CAROL, la magnífica novel·la de Patricia Highsmith, en traducció de Montserrat Morera i revisada per Josep M. Muñoz, que acaba de ser portada al cinema.

En aquesta pàgina trobareu tota la informació del llibre i podreu escoltar uns fragments de CAROL en la magnífica interpretació de l'actriu Cristina Cervià.

Per celebrar la sortida del llibre també hem elaborat un Dossier de Lectura multimèdia que ofereix una guia de lectura, una llista musical, un recull de les millors versions cinematogràfiques de Patricia Highsmith i molts més recursos digitals.

Carol Doria

A MATARÓ, els amics de la llibreria Dòria (Argentona, 24, Mataró) han organitzat una vetllada especial amb el nom de Passió per Highsmith, en què aplegaran al voltant de CAROL l'escriptora i traductora Bel Olid, l'editora de L'Avenç Núria Iceta, i Judith Vives i Jesús González Notario del Col·lectiu L'Hotel Elèctric, dedicat a la promoció i difusió de la cultura cinematogràfica.

A BARCELONA la llibreria Antinous (Casanova 72, Barcelona) ha convidat Anna M. Villalonga, professora de literatura catalana a la UB, escriptora, investigadora, crítica literària i de cinema especialista en novel·la negra.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.