La cultura escrita amb els refugiats

Redacció L'Avenç

dissabte, 03 de setembre del 2016

La Setmana amb els refugiats

Dins els actes de La Setmana del Llibre en Català, us recomanem assistir a les diferents activitats de La Setmana amb els refugiats: converses, lectures, recomanacions literàries, activitats infantils... Un reguitzell d'actes que giren entorn la crisi dels refugiats que arriben a Europa i que ha paralitzat el sistema polític de la Unió Europea. [+]

Com a signants del Manifest "La cultura escrita amb els refugiats", des de L'Avenç us volem convocar a la lectura pública del Manifest i als actes que s'han programat per visibilitzar aquesta greu crisi social.

Diumenge 4 de setembre, a partir de les 11:00h, us proposem dues taules rodones: la primera amb corresponsals de premsa, en la que analitzaran el seu paper com a altaveu pels refugiats, i una segona en la qual podrem conèixer el testimoni de dos refugiats a Barcelona i les organitzacions no governamentals que els han acollit. També es dedicaran uns minuts a la lectura de textos d'autors refugiats a càrrec de Sebastià Bennasar, en nom del PEN Català, i totes les activitats infantils i familiars giraran també al voltant del tema dels refugiats.

A les 12:55h, tots els expositors, faran un tancament simbòlic de La Setmana, i a les 13:00h el periodista Manel Fuentes llegirà el manifest a les escales de la Catedral.

INFORMACIÓ:

Data: 4 de setembre de 2016

Lloc: La Setmana del Llibre en Català (Av. de la Catedral, Barcelona)

PER SABER-NE MÉS:

Sobre la crisi dels refugiats, la crisi del sistema de migració europeu, la crisi del model polític i del sistema de valors de la Unió Europea, en parla Blanca de Riquer Gatell a L'Avenç, núm. 419 (gener 2016).

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.