Kohlhaas al Tantarantana

Redacció L'Avenç

dimecres, 23 de març del 2016

7b17ec9e1ac0efe68976696eb1e50b37_XL

La companyia Ignífuga porta l'obra "Kohlhaas" al Teatre Tantarantana, basada en la novel·la Michael Kohlhaas editada per L'Avenç. Es podrà veure fins al 27 de març i forma part d'El Cicló, Cicle format per diverses companyies independents de Barcelona. [+]

El Tantarantana acull l'obra Kohlhaas. Una discussió festiva sobre la idea de revolució. La Companyia Ignífuga (Fam oculta, La norma de l'extinció) inaugura el cicle El Cicló amb un espectacle que es planteja de forma festiva la idea de la revolució amb una posada en escena que combina teatre i realització audiovisual en directe.

Kohlhaas és un honrat comerciant de cavalls víctima dels abusos d'uns poders que l'haurien d'emparar. Decidit a fer justícia pel seu compte, es convertirà en el cap d'un petit exèrcit revolucionari disposat a acabar amb la corrupció sistèmica i el tràfic d'influències amb l'ús de la violència. Fins quan podrem aguantar abans d'agafar les armes?

Kohlhaas es podrà veure del 2 al 27 de març i forma part d'El Cicló, Cicle de Companyies Independents de Barcelona. L'espectacle és en català i dura 90 minuts.

Recordem que L'Avenç ha editat l'obra Michael Kohlhaas, de Heinrich von Kleist. N'adjuntem l'enllaç aquí.

INFORMACIÓ:

Data: fins al 27 de març (de dimecres a dissabte, a les 21h; diumenges a les 19h)

Lloc: Teatre Tantarantana (C/ de les Flors, 22, Barcelona)

Preu de taquilla: 21€

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.