Ja és març i tenim la revista a punt!

Redacció L'Avenç

dilluns, 29 de febrer del 2016

L'Avenç 421 - març 2016

Ja és març, i trobareu als quioscos i llibreries L'Avenç 421. La portada forma part del documental Informe general II, de Pere Portabella, la segona part del documental que el mateix autor va estrenar l'any 1976. Imma Merino l'hi ha dedicat un article. [+]

El reportatge periodístic amb voluntat literària va tenir, a la segona meitat del segle XX, una de les expressions màximes en l’obra del reporter polonès Ryszard Kapuscinski. En aquest número, l’escriptora i periodista Olga Stanislawska ens convida a rellegir la singular relació de Kapuscinski amb el món, tot fent èmfasi en l’evolució dels seus mètodes. L’entrevista del mes és amb Joaquim Sempere, deixeble de Manuel Sacristán i antic dirigent del PSUC, que ha fet de l’ambientalisme l’eix de la seva visió crítica del sistema. Pau Casanellas reconstrueix l’etapa barcelonina, encara amb Franco viu, d’una figura clau de la Transició democràtica, Rodolfo Martín Villa. Al bloc de ressenyes culturals, hi trobareu els noms de Patricia Highsmith, Carles Hac Mor, Pere Portabella o Enric Granados, entre altres.

Podeu consultar el sumari i accedir als continguts aquí. Us recordem que la revista es distribueix a quioscos i llibreries i la podeu comprar en paper aquí, o bé en la versió digital aquí i aquí. Si us hi voleu subscriure, per només 58 € l'any, cliqueu aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.