Ja és febrer, amb un dia de regal!

Redacció L'Avenç

diumenge, 31 de gener del 2016

L'Avenç 420 - febrer 2016

Ja és febrer, i enguany arriba amb un dia de regal. Trobareu ja als quioscos i llibreries L'Avenç 420, de febrer de 2016. La portada, com no podia ser d'altra manera, és per CAROL, la novel·la de Patricia Highsmith que ha inspirat la pel·lícula que s'estrena aquest divendres. Trobareu un magnífic article d'Imma Merino a L'Avenç. [+]

Aquest número de L’AVENÇ té com a protagonista el cinema. Imma Merino hi escriu sobre el film Carol, que és a punt d’estrenar-se, i que és l’adaptació de la novel·la del mateix títol de Patricia Highsmith, la traducció catalana de la qual acaba de ser publicada per L’Avenç. L’entrevista del mes és amb el cineasta Ventura Pons, director, guionista i productor d’una dilatada i prolífica trajectòria, que ha adaptat l’obra d’escriptors com Sergi Belbel, Josep M Benet i Jornet o Quim Monzó. El dibuixant Joma s’incorpora amb una secció pròpia. Eliseu Trenc es pregunta sobre la nacionalitat d’un artista com Xavier Gosé, aquests dies exposat al MNAC. En el bloc de crítica cultural, Simona Skrabec parla de Strindberg i Miquel Berga de Shakespeare. Finalment, Jordi Puntí escriu sobre la posteritat de Francesc Pujols. ... Tot això i molt més!

Podeu consultar el sumari i accedir als continguts aquí. Us recordem que la revista es distribueix a quioscos i llibreries i la podeu comprar en paper aquí, o bé en la versió digital aquí i aquí. Si us hi voleu subscriure, per només 58 € l'any, cliqueu aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.