Immigrants i refugiats arribant a Europa

Redacció L'Avenç

dijous, 03 de març del 2016

CARTELL6ddhhimp

La Plataforma d'Entitats Cristianes amb els Immigrants organitza la sessió "Immigrants i refugiats arribant a Europa. De l'hostilitat a l'hospitalitat", dins el cicle "Els dilluns dels drets humans". [+]

Tindrà lloc dilluns 7 de març a les 19h a Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria, 13). Els ponents seran Miguel González, director del Centre Ellacuría de Bilbao i coordinador del Servei Jesuïta a Migrants a Espanya, i Francesca Fritz-Prguda, representant de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats a Espanya. El moderador serà Rafael Vila Sanjuan, periodista.

Des de l'any 1998, Justícia i Pau i el Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia (Fundació Lluís Espinal), amb el suport de la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona, organitzen un cicle permanent de conferències amb l'objectiu de donar a conèixer, debatre i reflexionar sobre problemàtiques que comporten vulneracions o dificultats per als drets humans arreu del món.

Aquestes conferències es fan el primer dilluns de cada mes i pretenen escoltar experts i persones o organitzacions que actuen en relació amb la realitat objecte de cada sessió.

INFORMACIÓ:

DATA: 7 de març a les 19h

LLOC: Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria, 13, Barcelona)

L'entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. Retransmissió en directe.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.