III Premi Ferrater Mora

Redacció L'Avenç

dimecres, 06 de juliol del 2016

Premi Ferrater Mora

La Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani de la Universitat de Girona i la Ferrater Mora Foundation convoquen el III Premi Ferrater Mora. [+]

Per tercer any consecutiu, es convoca el Premi Ferrater Mora, però la nova edició té un plantejament diferent. Amb motiu dels 25 anys de la mort del filòsof i assagista, el Premi es concedirà al millor còmic, original i inèdit, que versi sobre la vida i l’obra de l’autor.

El Premi consta de dues modalitats. Per una banda, es guardonarà el millor guió, que s’haurà de presentar en català o castellà amb mitja pàgina de sinopsi i entre 3 i 10 pàgines de guió en si abans del 15 de juliol. Per altra banda, hi haurà una fase per al millor projecte d’il·lustració, que haurà d’estar basat en la part del guió guanyador que la Càtedra farà pública el 25 de juliol i que es podrà presentar fins al 15 d’octubre. La dotació econòmica total del Premi és de 4.000 euros.

Nascut l’any 2007 i amb caràcter biennal, el Premi Ferrater Mora va ser impulsat per Ferrater Mora Foundation de Pennsilvània amb l’objectiu d’estimular l’estudi i la recerca sobre el filòsof català.

Us animem a participar-hi!

INFORMACIÓ:

Terminis: 15 de juliol i 15 d'octubre

PER SABER-NE MÉS:

Consulteu l'article "El llegat de Ferrater Mora" a L'Avenç núm. 276, on Josep Maria Terricabras fa un balanç sobre la importància i el sentit global de l'obra del filòsof.

Més informació i bases del Premi aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.