Homenatge colorista al Poblenou de Perico Pastor

Redacció L'Avenç

dissabte, 10 de setembre del 2016

Perico Pastor

El Museu Can Framis acull el projecte expositiu "Perico Pastor. El Poblenou torna a ser nou", en exhibició del 12 al 15 de setembre de 2016. La mostra aplega les obres originals que han inspirat el volum El Poblenou torna a ser nou. Quadern de viatge, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona [+]

Perico Pastor (La Seu d’Urgell, 1953), pintor, dibuixant i il·lustrador, és l’ànima d’una guia vibrant i colorista que ens acompanya a través del territori emotiu del Poblenou de Barcelona, on l’artista té el seu estudi. Editat per l’Ajuntament de Barcelona, El Poblenou torna a ser nou. Quadern de viatge fixa gràficament la vitalitat d’un barri i en recorre els motius insígnia, de les arquitectures de memòria industrial i la rambla —centre social i cultural del barri— fins als nous espais de creació i la seva geografia oberta al mar. El Museu Can Framis acull, durant tres dies, una mostra d’aquest treball que es pot gaudir en una jornada de portes obertes i una conversa amb visita guiada amb l’autor el dia 15 de setembre.

INFORMACIÓ:

Data: del 12 al 15 de setembre. Entrada gratuïta. Conversa i visita guiada amb l'artista: dijous, 15 de setembre, 17 h.

Lloc: Museu Can Framis (C/ Roc Boronat, 116-126, Barcelona)

PER SABER-NE MÉS: si voleu més informació sobre el patrimoni històric del Poblenou i la transformació urbanística que està vivint el barri, podeu consultar diversos articles que en reflexionen a L'Avenç:

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.