El valor polític de la ficció: debat a la Virreina

Redacció L'Avenç

divendres, 04 de març del 2016

valor_banner_469x469

"L'opció de la confusió: el valor polític de la ficció". Debat organitzat dins el cicle "Valor! 10 debats sobre la construcció del valor de la ciutat" entre Sergi Vicente, periodista, i Joan Fontcuberta, periodista. Moderat per Andrés Hispano. A la Virreina LAB el dimecres 9 a les 19h. [+]

Després d’anys de qüestionament dels espais on es construeix la veritat, quins són els espais on la podem trobar? Cada cop més artistes, documentalistes, cineastes i periodistes treballen en l’exploració d’una cultura de la sospita respecte dels formats i espais validats de producció de sabers i d’informació. Com es poden qüestionar aquests espais autoritzats de “veridicció”? Quins nous models de credibilitat es poden configurar? No és el fake una forma de revelar veritats amagades?

Debat amb Sergi Vicente, periodista, i Joan Fontcuberta, artista, moderat per Andrés Hispano, realitzador audiovisual i comissari d’exposicions.

Sergi Vicente és periodista. Entre 2003 i 2015 fou corresponsal de TV3 a la Xina. Des de 2015 és director de Barcelona Televisió.

Joan Fontcuberta és artista, comissari d’exposicions i teòric de la fotografia. Ha exposat en nombrosos centres artístics internacionals i ha publicat diversos llibres. D’entre els molts guardons que ha rebut, cal destacar el prestigiós Premi Internacional de Fotografia Hasselblad (2013).

Andrés Hispano és realitzador audiovisual, comissari d’exposicions i teòric de la imatge.

INFORMACIÓ:
LLOC: La Virreina. Centre de la Imatge (La Rambla 99, Barcelona)

DATA: 9 de març a les 19h

ORGANITZA: Ajuntament de Barcelona.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.