Eduardo Mendoza al Teatre Romea

Redacció L'Avenç

dilluns, 08 de febrer del 2016

Eduardo Mendoza Romea

Dilluns dia 15 a les 20.30h l'escriptor Eduardo Mendoza pujarà a l'escenari del Teatre Romea de Barcelona, dins el cicle SOLOS, per omplir-lo amb 60 minuts de paraules, música i teatre. [+]

"Aquesta és la primera vegada que pujo dalt d'un escenari i, si tot va bé, serà l'última. Gens personal, explicaré el poc que he après sobre el teatre, i estant a prop del teatre".

Eduardo Mendoza, el brillant escriptor barceloní, ha decidit acceptar la invitació del Teatre Romea perquè ompli l'escenari, tot regalant al públic 60 minuts de poesia, prosa, teatre o cançons. El que desitgi o necessiti. Aquelles paraules que formen part del seu bagatge personal i artístic però que, tot i voler compartir-les, potser mai no les podria fer pujar a un escenari.

El SOLO és una modalitat artística que s’aplica més aviat a la dansa i a la música que al teatre. Un SOLO és també una manera d’afrontar un fet artístic. Sense ningú, sol davant el públic. En perill. Quedar-se sol en un escenari és el moment més excepcional per a qualsevol que tingui una relació vital amb el teatre.

INFORMACIÓ:

Data: Dilluns 15 de febrer a les 20.30h

Lloc: Teatre Romea (Carrer de l'Hospital, 51, Barcelona)

Preu: 10 €. Reserves a info@fundacioromea.cat o trucant al 93.318.14.31

PER SABER-NE MÉS:

Amb el títiol "Eduardo Mendoza: l'escriptor i la ciutat", Josep M. Muñoz li va fer una entrevista a L'Avenç núm. 396, de desembre de 2013.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.