Del 2 a l'11 de setembre, sortim al carrer!

Redacció L'Avenç

dimarts, 30 de agost del 2016

Bodego Setmana

Aquest divendres sortim al carrer! Del 2 a l'11 setembre ens trobareu a La Setmana del Llibre en Català, a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona. Amb totes les novetats, llibres del nostre fons i moltes ganes d'establir converses amb els lectors. #caseta55 [+]

ELS LLIBRES DE L'AVENÇ
Us atendrem personalment a la #caseta55 i també a la #caseta63 amb els companys de Llegir en Català, amb qui farem un munt d'activitats. Portem totes les novetats i bona part dels més de 60 títols publicats. Podeu consultar l'última edició del catàleg aquí.

Ens agradarà parlar-vos especialment de LLULL x LLULL. Una antologia imprescindible de textos de Ramon Llull, seleccionats i prologats per Joan Santanach, que hem coeditat amb la Institució de les Lletres Catalanes per commemorar l'Any Llull. El dimecres 7 a les 17.30h el presnetarem en el marc de Llegim Llull.

També us presentarem El pes fals, de Joseph Roth (traduït per Jaume Creus), la tercera novel·la de l'escriptor que incorporem al nostre catàleg. Amb la innocència pròpia d'un conte Roth ens planteja si l'honradesa de l'individu pot vèncer la corrupció d'una societat.

I TAMBÉ LES REVISTES
Trobareu el número de setembre de L'Avenç, entre d'altres, la revista Els Marges i una bona oferta de subscripció al quiosc de l'Appec, al número 17, davant la catedral.

Tot a punt!

#rentrée

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.