Debat "Catalunya en un atzucac" a la llibreria Alibri

Redacció L'Avenç

dilluns, 25 de abril del 2016

Catalunya-620x348

Avui, dia 25 d'abril, la llibreria Alibri acull el debat "Catalunya en un atzucac", amb Jordi Amat i Josep M. Muñoz. [+]

El Taller de Política va començar la seva activitat l'any 2011, en un moment politicament important per a Catalunya que encara dura. Per parlar-ne, la llibreria Alibri ha convidat el filòleg i escriptor Jordi Amat i l'historiador, editor i traductor, director de L'Avenç, Josep Maria Muñoz avui a les 18:30h al debat "Catalunya en un atzucac".

Alguns dels esdeveniments polítics que destaquem són els següents: des de l’elecció in extremis del nou president de la Generalitat i la formació d’un govern recolzat per una majoria parlamentària independentista però heterogènia a l’impacte en el panorama polític català del resultat de les eleccions generals, seguit d’un impasse polític que sembla que porta ineluctablement a uns nous comicis. Es parlarà de temes com aquests i d'altres.

Jordi Amat (Barcelona, 1978) és un escriptor, filòleg i crític literari català. S'ha especialitzat en l'estudi de la literatura autobiogràfica i en la història intel·lectual catalana i espanyola del segle XX.

Josep M. Muñoz (Barcelona, 1959) és historiador i editor. S’ocupa de la direcció de L’Avenç des de l’any 2000, i ha contribuït a fer-ne una revista cultural i una editorial dedicada a la literatura i a l’assaig. Té un llibre publicat, fruit de la seva tesi doctoral, que va ser guardonat amb el premi Gaziel (Jaume Vicens Vives, 1910-1960. Una biografia intel·lectual, Edicions 62, 1997). A més, ha traduït alguns llibres de l’anglès i del francès.

INFORMACIÓ:

Data: 25 d'abril a les 18:30h

Lloc: Llibreria Alibri (C/ Balmes, 26, Barcelona)

PER SABER-NE MÉS:

Josep M. Muñoz es basarà, per al debat, en l'article "Com hem arribat fins aquí? Sis notes sobre la relació Catalunya-Espanya" (en premsa), que sortirà al número de maig (323) de L'Avenç.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.