De les primaveres àrabs a la crisi dels refugiats

Redacció L'Avenç

dilluns, 22 de febrer del 2016

Lluch refugiats

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Ernest Lluch organitzen per onzè any consecutiu la Jornada Ernest Lluch de Ciències Polítiques i Socials el proper dijous 25. En aquesta ocasió sobre la crisi dels refugiats. [+]

La XI Jornada Ernest Lluch de Ciències Polítiques i Socials 2016 es convoca amb el propòsit comú d’incentivar el debat i el diàleg sobre qüestions candents de l’actualitat política i social. De les primaveres àrabs a la crisi dels refugiat és el tema de debat de la jornada d’enguany que consta de dues parts. Una primera que se centra en la ponència-marc que anirà a càrrec d’Eduard Soler, investigador principal del CIDOB sobre el Mediterrani i l’Orient Mitjà. I una segona part, que se centra en una taula rodona formada pel propi Soler, Gemma Pinyol i Xesco Reverter.

Programa

11:00h. Benvinguda i presentació.

11:15h. Conferència a càrrec d’Eduard Soler Lecha, investigador principal del CIDOB sobre el Mediterrani i l’Orient Mitjà.

12:00h. Torn obert de preguntes

12:30h. Taula rodona:

Gemma Pinyol Jiménez. Investigadora associada del GRITIM-UPF, experta del Consell d’Europa i l'Expert Group on Economic Migration de la Comissió Europea. Directora de Instrategies.
Xesco Reverter Baquer. Periodista. Editor del programa “Món 324”
Modera: Caterina García Segura. Catedràtica de Relacions Internacionals. Àrea de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals.

14:00h. Cloenda

INFORMACIÓ:

Data: Dijous 25 de febrer d’11 a 14h

Lloc: Auditori de l’àgora Jordi Rubió i Balaguer del campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (Ramon Trias Fargas, 25. Barcelona).

Organitza: Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i Fundació Ernest Lluch

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.