Club de Lectura sobre Un rodet de fil blau, d'Anne Tyler

Redacció L'Avenç

Un rodet de fil blau

El Grup de Lectura Meteora, que es reuneix a la Llibreria Documenta parlarà dilluns vinent, dia 15, a les 19h sobre Un rodet de fil blau, d'Anne Tyler (L'Altra). [+]

Sinopsi: L’Abby Whitshank sempre comença a explicar de la mateixa manera la història de com va enamorar-se del seu marit, Red Whitshank, un dia que bufava una brisa suau, el 1959. Tota la família —les dues filles i els dos fills, els néts i fins i tot el gos fidel— seuen al porxo i escolten plàcidament com l’Abby repeteix un cop més la història que han sentit tantes vegades. Però ara tot és diferent: l’Abby i en Red s’estan fent grans, i la família ha de prendre moltes decisions: com i qui se’n farà càrrec, què passarà amb la casa on viuen, que el pare d’en Red va construir amb dedicació obsessiva. Plena d’una profunditat d’ànima lluminosa, i enriquida amb l’humor i la compassió tan propis de l’autora, aquesta esplèndida novel·la ens transporta al llarg de tres generacions de Whitshanks i ens n’ofereix un retrat entranyable, delicat i agredolç. Un rodet de fil blau és una exploració lúcida, vital i divertida de qui són i què són aquesta família, de com els defineixen les històries compartides i els secrets més ben guardats.

INFORMACIÓ:

Lloc: Llibreria Documenta (Pau Claris, 144, Barcelona)

Data: Dilluns 15 de febrer de 2016 a les 19h.

PER SABER-NE MÉS:

Vicenç Pagès va ressenyar aquest llibre a L'Avenç al número 419, de gener de 2016. Podeu descarregar-vos el PDF de la ressenya en aquest enllaç.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.