Catalunya a Venècia. SINGULARITAT

Redacció L'Avenç

divendres, 02 de gener del 2015

Singularitat

La Virreina Centre de la Imatge presenta l'exposició Catalunya a Venècia. SINGULARITAT, un treball del cineasta Albert Serra comissariat per Chus Martínez que aquest any ha representat l'art català en la 56a edició de la Biennal de Venècia.[+]

SINGULARITAT és un treball del cineasta Albert Serra comissariat per Chus Martínez que aquest any ha representat l'art català en el marc dels esdeveniments col·laterals de la 56a edició de la Biennal de Venècia.

A partir del concepte de singularitat, Serra ha concebut el seu nou treball com una gran instal·lació audiovisual que es projecta en vuit pantalles. La inspiració originària d'aquesta proposta prové d'un diàleg entre Albert Serra i Chus Martínez sobre el concepte que dóna títol a l'obra. Singularitat és el terme amb què matemàtics i investigadors de la intel·ligència artificial es refereixen al moment en què la nostra relació amb les màquines canvia, quan la tecnologia deixa de ser una eina i esdevé un acompanyant de l'espècie humana.

Amb motiu d’aquest projecte, l’Institut Ramon Llull i Mousse han editat conjuntament una publicació de 32 pàgines que es pot descarregar gratuïtament des de la web del projecte.

INFORMACIÓ:
LLOC: La Virreina. Centre de la Imatge (La Rambla 99, Barcelona)

DATA: Fins al 14 de febrer de 2016

Visites guiades: dimarts, dissabtes i diumenges, a les 18 h

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.