3a Subhasta Benèfica Ilusionarte

Redacció L'Avenç

dimecres, 14 de setembre del 2016

Subhasta Ilusionarte

La Fundación Pequeño Deseo organitza el proper 20 de setembre, a la galeria Senda de Barcelona, la 3a subhasta solidària de fotografia contemporània amb més de 50 obres cedides per reconeguts fotògrafs com Daniel Canogar, Joan Fontcuberta, Joana Biarnés, Jordi Bernat, Antoni Bernad i Manuel Outumuro, entre altres. [+]

La Fundación Pequeño Deseo treballa des de fa més de 15 anys per fer realitat els desitjos de nens i nenes amb malalties cròniques o de mal pronòstic amb la finalitat de donar-los suport anímic i fer més suportable la seva malaltia. Està demostrat científicament que el compliment d'un desig genera en l'infant moltes emocions positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar. La Fundació els ajuda a allunyar-se temporalment de la malaltia i els proporciona un estímul que els animi a seguir lluitant.

En aquesta iniciativa, la Fundación Pequeño Deseo col·labora amb la prestigiosa casa de subhastes Christie's per realitzar la subhasta benèfica Ilusionarte, de fotografia contemporània, que se celebrarà a la galeria Senda del 15 al 20 de setembre. Les licitacions podran realitzar-se 15 dies abans telemàticament o presencialment el mateix dia de la subhasta a la galeria.

INFORMACIÓ:

Data: del 15 al 20 de setembre

Lloc: galeria Senda (Trafalgar, 32, Barcelona)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.