36a edició de FiraTàrrega: teatre al carrer

Redacció L'Avenç

diumenge, 04 de setembre del 2016

FiraTàrrega

La 36a edició de FiraTàrrega tindrà lloc del 8 a l’11 de setembre. Una nova edició marcada per un eix conductor molt clar: la interculturalitat, la qualitat de les arts de carrer que les fa capaces d’adreçar-se a persones i contextos ben diferents. Enguany presenta els treballs de 57 companyies, provinents de 9 països, on hi destaquen 33 espectacles d’estrena. [+]

El conjunt de la programació ofereix un cartell ric en formats, gèneres i estils; una oferta per a tot tipus de públics i edats, on hi participaran 30 companyies catalanes, 11 espanyoles i 16 d’internacionals. Un total de 60 propostes, que tindran lloc en diversos espais públics de la ciutat de Tàrrega (47 espectacles) i a diverses sales (13 muntatges). Enguany FiraTàrrega participa en la producció de 15 espectacles, un 25% de la programació d’aquesta edició.

En la seva 36a edició, FiraTàrrega celebra un dels valors més representatius de les arts de carrer, el seu potencial intercultural. És per això que oferirà una tria de produccions que busquen superar contextos culturals concrets i adreçar-se a públics molt diversos. També comptarà amb una selecció d’espectacles sota la temàtica de la justícia social i sobre la construcció de ciutadania a l’Europa d’avui dia.

INFORMACIÓ:

Data: del 8 a l'11 de setembre

Lloc: diversos espais de la ciutat, Tàrrega.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.