Visites guiades al Museu de la Música

Redacció L'Avenç

dimecres, 08 de abril del 2015

musicabcnactivitatscompleme

Amb motiu del festival MúsicaBCN s’organitzen aquestes visites guiades al Museu de la Música per complementar l’agenda de concerts del festival. El festival està organitzat per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona i l’Escola Superior de Música de Catalunya. [+]

En les visites guiades programades en quatre dates, es visitarà l’exposició permanent del Museu de la Música que acull uns cinc-cents instruments de diferents èpoques i cultures. El fons instrumental del Museu està considerat com un dels millors de la Península Ibèrica.

Durant la visita a l’exposició Orpheus els assitents recorreran l’evolució de la música des de les civilitzacions antigues fins al segle XX. Un recorregut centrat en occident però que conté sales dedicades a les músiques del món, des de Amèrica al Sud-Est Asiàtic passant per l’Àfrica negra.

També s’inclou la visita a l’exposició temporal Veus de la Mediterrània. L’exposició, que es trobarà al museu fins el 26 de juliol, proposa un viatge al llarg de les societats a la riba de la Mediterrània a partir de la veu. Gràcies a l’estudi de camp realitzat en localitats com Marsella, Sicília, Israel o Algèria es mostra la diversitat de timbres, entonacions i accents.

INFORMACIÓ:

Dies: Dissabte 11 i dijous 30 d’abril. Dissabte 9 de maig i dijous 4 de juny. Els quatre dies a les 17h.

Lloc : Museu de la Música, c/Lepant, 120, 2ªplanta. Barcelona.

Entrada gratuita, aforament limitat a 35 persones per visita. Cal reservar a: http://centrescivics.bcn.cat/

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.