VIIIè Congrés d’Història Social a Tarragona

Redacció L'Avenç

dilluns, 13 de abril del 2015

ideologies

Els dies 16, 17 i 18 se celebrarà el VIIIè Congrés d’Història Social al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. [+]

El Congrés ha estat organitzat pel grup de recerca Ideologies i Societat de Catalunya Contemporània (ISOCAC) juntament amb l’Asociación de Historia Social i s’emmarca en el projecte d’investigació “Los espacios y la memoria de la sociabilidad en la Cataluña contemporéna”, finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació. El títol del Congrés és Sociabilitats en la història i s’estructura en cinc eixos temàtics: cultures polítiques; espai i temps; gènere; mobilització social; i per últim, l’esfera internacional.

Aquesta activitat resta oberta a tota la comunitat universitària i a totes aquelles persones que hi tinguin interès. També servirà perquè els assistents coneguin la ciutat de Tarragona, i en concret, el seu patrimoni romà, ja que l’últim dia hi ha prevista una visita guiada pels espais arqueològics, que anirà a càrrec del professor Joaquín Ruiz de Arbulo (ICAC-URV).

INFORMACIÓ:

Dia: 16, 17 i 18 d’abril.

Lloc: Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili. Av. Catalunya, 35. Tarragona. Tel. 977 55 8382.

Podeu consultar els preus de la inscripció i el programa aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.