Tornen els concerts al Jardí dels Tarongers

Redacció L'Avenç

dimecres, 15 de abril del 2015

tarongers

Com ha explicat Joaquim Rabaseda al número d'abril de L'Avenç, el Jardí dels Tarongers torna a obrir al públic per a oferir un nou cicle de concerts a l'emblemàtic espai noucentista. Demà, 17 d'abril, el jove pianista Jorge Nava obre el cicle de concerts "La música en la intimitat". [+]

El Consell Català de la Música organitza el segon cicle de concerts de primavera a la Sala Vila Arrufat, de la Casa Bartomeu, al Jardí dels Tarongers de Pedralbes, en el context de “La música en la intimitat”. Aquests concerts pretenen seguir fidelment el projecte cultural del mecenes Josep Bartomeu, que comprà la casa als anys 40 i la convertí en un centre vital de la música a la Barcelona de mitjans del segle XX.

Com diu Joaquim Rabaseda en un article a L’Avenç, Bartomeu “era conscient de la funció social de la música, tant en la promoció d’intèrprets i els compositors catalans, com a l’hora de facilitar l’accés gratuït als concerts i a les conferències”. Amb aquest mateix esperit, el Jardí dels Tarongers torna a obrir un espai íntim i acollidor on els joves músics poden d’oferir el seu talent i, el públic, gaudir de la seva música.

El primer concert serà demà divendres 17 a càrrec del jove pianista Jorge Nava, que interpretarà la Chaconne de Bach/Busoni i obres de Beethoven i Albéniz.

INFORMACIÓ:

Dia: 17 i 24 d'abril, 8 i 22 de maig a les 19.30h.

Preu: Entrada lliure, aportació proposada a partir de 5€.

Lloc: Jardí dels Tarongers. Carrer de la Ràbida, 5. Barcelona. Tel: 932 326 444.

També podeu llegir què n'han dit a Núvol.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.