Simposi sobre Raimon Panikkar

Redacció L'Avenç

dimarts, 19 de maig del 2015

IMG_1432

Des d'avui i fins al 22 de maig tindrà lloc a Tavertet i Girona el Simposi Internacional Raimon Pannikar organitzat per la Càtedra Ferrater Mora de la Uniuversitat de Girona. El Simposi s’aprofitarà per inaugurar el Fons Pannikar de la Facultat de Lletres.[+]

Avui dimecres començarà el simposi amb un acte a Tavertet, darrera localitat on va viure Panikkar, amb una cerimònia i homenatge al cementiri. En acabar, el músic Jordi Savall oferirà un concert.

El dijous i divendres els actes tindran lloc a Girona, a la sala de Graus de la Facultat de Lletres de la UdG. El Director Honorari de la Càtedra Ferrater Mora, Josep-Maria Terricabras, inaugurarà el simposi juntament a la Presidenta de la Fundació Vivarium Raimon Panikkar, Milena Carrara. El dijous a les 12.15h s’inaugurarà la biblioteca Panikkar amb el fons bibliogràfic que va cedir a la UdG. El dia acabarà amb el concert de la pianista Carme Vilà.

El simposi tindrà com a objectiu reflexionar i debatre sobre l’obra de Raimon Panikkar. El pensador format entre occident i orient, va reflectir en la seva obra un diàleg constant entre tradicions, ideologies i creences diverses. El caràcter interreligiós i intercultural de Panikkar es veu reflectit en la diversitat dels ponents que participaran al simposi.

INFORMACIÓ:

Dates: 20, 21 i 22 de maig del 2015

Lloc: Tavertet, cementiri.

Girona, Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la UdG, Plaça Ferrater Mora, 1. Girona.

Pàgina web del simposi.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.