Ruta literària amb Joan Brossa

Redacció L'Avenç

dissabte, 05 de desembre del 2015

Ruta Joan Brossa

Dissabte 12 de desembre a les 11h. tindrà lloc l’itinerari brossià “Si volem, el secret consisteix, només, a saber mirar”. [+]

El recorregut previst tindrà una durada de dues hores i el punt de trobada serà el monument a Francesc Macià de la plaça de Catalunya. Durant la ruta, que prendrà com a eix de referència la Rambla de Barcelona, descobrirem alguns dels poemes del poeta lligats al món de l’espectacle, llegirem poemes de temàtica realista i quotidiana, coneixerem els referents literaris, artístics i musicals de Brossa i tractarem la mirada cinematogràfica de la seva obra. La ruta acabarà a la Filmoteca de Catalunya on veurem una cadira que recorda la presència del poeta en aquest espai. Aquí teniu la guia de l’itinerari així com les parades que s’hi realitzaran.

INFORMACIÓ:

Cal escriure a jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat o trucar a 93 458 99 94 abans de dimecres 9 de desembre. El preu de l’activitat és de 5€ per assistent, i inclou un recull literari, una carpeta brossiana i una entrada gratuïta a la Filmoteca de Catalunya. La ruta serà realitzada per Héctor Mellinas. Places limitades.

PER SABER-NE MÉS:

L'Avenç ha publicat nombrosos articles sobre el poeta barceloní (1919-1988). Us recomanem:

- Manuel Guerrero, L'Avenç 258, maig 2001

- Núria Santamaria, L'Avenç 328, octubre 2007

- Susanna Portell, L'Avenç 389, abril 2013

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.