"Reduccions" publica un número dedicat a Miquel Martí i Pol

Redacció L'Avenç

dilluns, 23 de març del 2015

reduccionsmiquel2

La revista Reduccions prepera un número especial dedicat a Miquel Martí i Pol i es finançarà per primera vegada a través del portal de micromecenatge Verkami. [+]

La revista, dedicada tant a la creació i a la traducció de poesia com a l’estudi del fenomen poètic, va ser fundada l’any 1977. De periodicitat quadrimestral, Reduccions sempre s’ha sostingut bàsicament pel suport de lectors i subscriptors, un suport que s’ha de renovar i ampliar constantment. És per això que han decidit impulsar la primera experiència de micromecenatge a través de Verkami. Concretament, per publicar el número extraordinari 105-106 dedicat a Miquel Martí i Pol.

Aquest número, de més de 250 pàgines, al costat de les seccions habituals de poesia i traducció, contindrà autògrafs de Miquel Martí i Pol i estudis i comentaris sobre l’obra del poeta, les traduccions i la seva recepció. El número també es complementarà amb el vídeo fins ara inèdit “Crònica d’Ara és demà. Setmana Popular Miquel Martí i Pol (1978)”, al qual s’hi podrà accedir a través de la pàgina web de Reduccions.

INFORMACIÓ:

El número especial es publicarà pels volts del 23 d’abril.

Podeu conèixer les formes d’ajut i les compensacions aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.