Presentació del llibre Tiempo de Soñar de Geoffrey O’Brien

Redacció L'Avenç

dilluns, 09 de març del 2015

Tiempo de soñar

Aquest dimarts 10 de març l’autor nord-americà Geoffrey O’Brien presenta el seu llibre Tiempo de soñar a la llibreria La Central. Juntament amb O’Brien, intervindran l’editora Ana S. Pareja i el periodista Jaime Casas. [+]

A la llibreria La Central es presentarà l’assaig de Geoffrey O’Brien sobre els anys seixanta als Estats Units. L’autor repassa una dècada que va evolucionar del pacifisme i esperança dels inicis a la violència de les protestes en contra de la guerra del Vietnam.

Geoffrey O’Brien és un important crític i analista de la cultura popular als Estats Units. En aquest assaig revisitarà l’escenari de la seva adolescència. Un entorn marcat per les drogues, el desencís de la població davant de promeses polítiques incomplertes, la crònica negra del país i les produccions culturals. El llibre recorre els seixanta entre l’assaig i el nou periodisme, un estil nascut precisament en la dècada que narra.

L’autor presentarà el llibre que va escriure a finals dels vuitanta. El periodista Jaime Casas, especialitzat en la secció cultural i col·laborador del CCCB i l’editora d’Alpha Decay, Ana S. Pareja conduiran l’acte a la llibreria La Central.

INFORMACIÓ:

Data: Dimarts 10 de març a les 19.30h

Lloc: Llibreria La Central, c/Mallorca

Activitat gratuïta

http://www.lacentral.com/agenda/barcelona/evento/tiempo-de-sonar-de-geoffrey-obrien-108145?idm=2

PER SABER-NE MÉS:

Podeu llegir l'article El secret d'"Els Soprano" de Geoffrey O'Brien publicat al número 346 del maig de 2009 a L'Avenç.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.