Prendre la paraula

Redacció L'Avenç

divendres, 16 de gener del 2015

prendre-la-paraula-imatge-marc

El pròxim 26 de gener s'inaugurarà el cicle de debats prendre la paraula amb la conferència llibertat a càrrec d'Axel Honneth (filòsof i sociòleg director de l’Institut für Sozialforschung de la Universitat de Frankfurt). [+]

El cicle estarà format per vuit xerrades enfocades dins d'una de les següents temàtiques: igualtat, llibertat, sobirania, ciutadania, i estat, i intentaran respondre a preguntes com ¿necessitem noves paraules per descriure el món? Encara ens serveixen els conceptes tradicionals de la política per entendre les condicions en què vivim i actuem? Són útils per explicar la multiplicitat de forces, problemes i somnis que conformen la vida col·lectiva? Necessitem noves paraules per descriure el món? Encara ens serveixen els conceptes tradicionals de la política per entendre lescondicions en què vivim i actuem? Són útils per explicar la multiplicitat de forces, problemes i somnis que conformen la vida col·lectiva?

INFORMACIÓ:

Dates: 26 de gener a les 19h

Lloc: CCCB (Montalegre, 5, Barcelona)

Organitza: CCCB i Tramod (Grup d'Investigació Trajectòries de la Modernitat)

Pròxima conferència:

Dilluns 2 de febrer a les 19h: Justícia i igualtat a càrrec de Saskia Sassen (catedràtica de Sociologia a la Universitat de Columbia)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.