Peter Wagner al CCCB

Redacció L'Avenç

dissabte, 07 de març del 2015

wagner

Aquest proper dilluns (19h) el sociòleg Peter Wagner participa en el cicle Prendre la paraula, i reflexionarà sobre la idea de “progrés” i “modernitat” i els nous sentits que haurien d’incorporar aquests conceptes per guiar les nostres accions. [+]

En aquest diàleg, Wagner parlarà del concepte «progrés» en relació a la «modernitat». L’autor planteja que les nostres societats occidentals han cregut fortament en el progrés durant els darrers dos segles, el progrés entès no només com una possibilitat, sinó com una cosa que passava: es creia que la societat continuaria millorant. A finals dels 80, però, la societat va deixar de creure en el progrés com a concepte.

A la conferència s’explicaran les raons d’aquesta pèrdua de confiança vers el progrés i d’aquelles accions que com a societat hem de dur a terme per recuperar-lo i dotar-lo d’un nou sentit.

INFORMACIÓ:

Data: 09/03/2015 (19h)

Lloc: CCCB (c/ Montalegre, 5 08001 Barcelona)

Organitza: CCCB

Podeu adquirir les entrades (3€) a Ticketea.com o bé trucant al 902 044 226. Si sou Amics del CCCB, aturats, carnet de docent i jubilats amb la Targeta Rosa compteu amb accés gratuït.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.