Per Sant Jordi, L'Avenç i Llegir en Català!

Redacció L'Avenç

diumenge, 19 de abril del 2015

stjordi

Enguany L'Avenç surt al carrer per Sant Jordi amb dues parades amb els companys editors de Llegir en Català. Ens trobareu al passeig de Gràcia, en la confluència amb el carrer Aragó, i també a l'Ateneu Barcelonès. [+]

Aquest any repetirà la parada conjunta al Passeig de Gràcia, 49 i, a més, com a novetat d’enguany també hi haurà parada a les portes de l’Ateneu Barcelonès al carrer de la Canuda,6, gràcies a la col·laboració de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

A les dues parades de Llegir en Català, es podran comprar els més de 150 títols que han publicat editorials com: L’Avenç, Tigre de Paper, Crims.cat, El Gall, Llibres del Delicte, Meteora, Periscopi, Raig Verd, Saldonar i Sembra Llibres.

A les dues parades els lectors podran trobar-se amb els autors en els horaris de signatures de llibres, també es poden seguir les activitats i propostes amb el hashtag: #StJordiLeC.

Com cada any trobareu també la revista L’Avenç al quiosc de l’Appec (Rambla Catalunya, entre Aragó i Consell de Cent). Us hi esperem!

INFORMACIÓ:

Dia: 23 d’abril del 2015

Lloc: Passeig de Gràcia, 49. Barcelona

Carrer de la Canuda, 6. Barcelona.

Més info aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.