Nit de les Revistes i la Premsa en català

Redacció L'Avenç

dimarts, 26 de maig del 2015

orevistes_invitacio_np (1)

La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals organitza la Nit de les Revistes i la Premsa en català aquest dimecres 27 de maig a les 19.30h. L’acte tindrà lloc a l’Espai Endesa. [+]

L’escriptor i periodista Màrius Serra conduirà l’acte d’entrega dels premis de la Nit de les Revistes i la Premsa 2015. Els guardons a les millors publicacions són per a: Saó, El 3 de vuit, La Borrufa i delCamp.cat. El jurat també ha fet una menció especial com a mitjà digital a Nuvol.com. L’empresa Tot Media rebrà el premi a la millor empresa editorial. El premi a la millor nova publicació és per a la publicació digital Fosbury. El guardó a millor reportatge és pel treball Immigració i barraquisme de la revista Girones. Més info sobre els premiats aquí.

Aquest any la Nit de les Revistes i la Premsa en català se celebra sota el lema: Som la veu, som país, som futur, seguint l'objectiu de la federació de treballar per tal que els mitjans de comunicació del país siguin el pal de paller del present i futur català.

Podreu seguir el desenvolupament de la Nit amb l'etiqueta #NitRevistesPremsa

INFORMACIÓ:

Dia: 27 de maig del 2015, a les 19.30h

Lloc: Espai Endesa, entrada per c/Roger de Flor, 38-52. Barcelona.

Pàgina web

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.