Mercat de Lletres a Igualada

Redacció L'Avenç

dijous, 24 de setembre del 2015

Mercat de Lletres

Demà dissabte, de 10 a 21h tindrà lloc al Museu de la Pell d'Igualada la tercera edició del Mercat de Lletres, una activitat que forma part del programa 3L Llengua, Literatura, Lectura, impulsat per l’Ajuntament de la ciutat. [+]

Al llarg del dia tindran lloc un gran ventall d'activitats al voltant de la lectura: exposicions, rutes literàries, xerrades, taules rodones, tallers d'escriptura, presentacions de llibres. També hi haurà un espai permanent al pati del Museu de mercat de llibres, pròpiament dit, i un espai especialment dedicat als nens.

L'Avenç hi participa en la tertúlia Per què a la gent no li agrada llegir? a càrrec del periodista Toni Puntí, l’escriptora i presidenta de l'Associació d'escriptors en llengua catalana, Bel Olid, i la coeditora de L'Avenç, Núria Iceta, a les 18h, a l'Auditori del Museu.

La jornada acabarà amb a les 20h a l'adoberia de Cal Granotes amb el recital DePellSensible “El poeta Ovidi. Poesia no vol dir somiar”, basat en una selecció de poemes i cançons que recull el llibre Ovidi Montllor, un obrer de la paraula de Jordi Tormo (Sembra Llibres, 2015), i de la recerca feta per la seva filla Jana Montllor. L’espectacle fa un repàs per la vida del cantant i poeta, tocant diversos temes que van des de la seva infància fins a la seva relació amb la poesia.

INFORMACIÓ:

LLOC: Museu de la Pell (Dr. Mercader s/n - Igualada)

DATA: Dissabte 26 de setembre de 2015

HORARI: 10 a 21h

ORGANITZA: Ajuntament d'Igualada

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.