La forma i la paraula a l’Espai Volart

Redacció L'Avenç

dimarts, 17 de febrer del 2015

Narcís Comadira

La Fundació Vila Casas i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) agermanen pintura i teatre en un diàleg a quatre veus. Els artistes Narcís Comadira i Francesc Artigau dialoguen avuidimecres (19h) a l'Espai Volart amb el director del TNC, Xavier Albertí, i la directora d'art de la Fundació Vila Casas, Glòria Bosch. [+]

Fruit de la col·laboració iniciada el 2014 amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), la Fundació Vila Casas organitza una taula rodona entorn de l’obra, pictòrica i dramàtica, de Narcís Comadira (Girona, 1942).
Avui dimecres dia 18 de febrer, a les set del vespre, a l’Espai Volart, s'articularà una taula rodona en la qual els ponents i el públic assistent crearan sinèrgies en un discurs que vincularà les arts plàstiques amb la dramatúrgia, a partir de la producció més recent de Narcís Comadira.

L'acte comptarà amb la presència del pintor i dramaturg Narcís Comadira —que exposa actualment "Obres amb arbres (i altres vegetals)” a l’Espai Volart—; el també pintor del fons Francesc Artigau; el director del TNC, Xavier Albertí, i la directora d’art de la Fundació Vila Casas, Glòria Bosch.

Aquest col·loqui vol ser una relació entre l'exposició "Obres amb arbres (i altres vegetals)” i l'obra "L'hort de les oliveres" que es prepara per ser representada durant el mes de maig al TNC.

INFORMACIÓ:

Lloc: Fundació Vila Casas (Carrer Ausiàs Marc, 22. Barcelona)

Data: 18 de febrer de 2015, 19h

Organitza: Fundació Vila Casas

Cal reserva prèvia clicant aquí

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.