La Fundació Joan Miró fa 40 anys

Redacció L'Avenç

divendres, 05 de juny del 2015

cartell40anysfundaciojoanmiromontjuic10juny2015

La Fundació Joan Miró celebra el seu quarantè aniversari, aquest 10 de juny del 2015 comença el programa d’actes. L’inici serà amb una festa amb actes als carrers i activitats per tothom. [+]

La festa que serà el tret de sortida als actes del quarantè aniversari tindrà lloc a la Fundació i omplirà la tarda i nit d’actes. Des de les cinc a les set de la tarda començaran les activitats familiars. Aquestes activitats seran; jocs amb diversos materials organitzats per Què fas Carlota? o una visita dinamitzada per les obres de Miró.

Des de les set fins les nou es realitzarà una acció musical a partir de la cançó de Jaume Sisa: Qualsevol nit pot sortir el sol. També, els alumnes del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre. Finalment, fins les onze de la nit, la companyia Brodas Bros realitzarà l’espectacle de dansa urbana: Raindú. L’acte el clourà el grup de soul i r’n’b, Flamingo Tours.

A més, hi haurà portes obertes a les sales d’exposició de la Fundació Joan Miró: col·lecció permanent, exposició En construcció (1973-1975. Hi hauran passis del documental J.L.Sert. Un somni nòmada. I es podrà menjar al mateix espai, ja que hi hauràn caravanes de cuina itinerant.

INFORMACIÓ:

Dia: 10 de juny del 2015. Des de les 17 a les 23h.

Lloc: Fundació Joan Miró, Parc de Montjuïc. Barcelona.

Pàgina web de la Fundació.

PER SABER-MÉS:

Ara fa un any Victoria Combalia Dexeus va escriure a L'Avenç 402 un article sobre Maria Lluïsa Borràs i el paper que va exercir precisament en la creació de la Fundació Joan Miró de Barcelona.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.