L’espai públic a debat al CCCB

Redacció L'Avenç

dilluns, 11 de maig del 2015

978849888611

Amb motiu de la publicació del llibre: Espacios públicos, género y diversidad. Geografías para unas ciudades inclusivas, s’ha organitzat demà a les 19h un debat al CCCB sobre els espais públics. [+]

El llibre ha estat elaborat a tres bandes amb: la Maria Dolors Garcia Ramon, l’Anna Ortiz Guitart i la Maria Prats Ferret. Les tres són professores del departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, formen part del Grup de Recerca de Geografia i Gènere de la UAB.

El llibre ofereix l’oportunitat al lector d’apropar-se als avenços que ha proporcionat la geografia feminista a la concepció de l’espai públic. Entenent que aquest és la ciutat, i sense aquest, no hi ha possibilitat d’una ciutat inclusiva ni d’una ciutadania. A partir d’estudiar els usos i apropiacions de l’espai públic s’ha posat de manifest que aquest espai es viu i es percep de formes diferents condicionades pel gènere, l’edat i la classe social.

Al debat participaran: el geògraf i urbanista, Jordi Borja; l’arquitecta i membre de RESET i l’ICR, Itziar González; el professor de geografia urbana i director de l’Observatori de la Urbanització de la UAB, Francesc Muñoz Ramírez i la coeditora del llibre Maria Dolors Garcia Ramon.

INFORMACIÓ:

Dia: 13 de maig del 2015, a les 19h

Lloc: Aula 1 del CCCB, c/Montalegre, 5. Barcelona

Més info aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.