Kosmopolis. VIII Festa de la Literatura

Redacció L'Avenç

diumenge, 15 de març del 2015

Kosmopolis és una trobada literària biennal unicada al CCCB que aquest 2015 es durà a terme entre els dies 18 i 22 de març. Aquest cop es tractaran temes com el periodisme en les noves tecnologies o les obres de Lewis Carrol i W.G. Sebald. [+]

Aquesta nova edició serà un espai de trobada entre lectors, escriptors, guionistes, músics, dramaturgs i periodistes d’arreu. Entre els escriptors internacionals confirmats hi trobem David Grossman, un dels escriptors més importants de la literatura actual; Rachel Kushner, l’última revelació de la literatura nord-americana i finalista del National Book Award 2013; Taye Selasi, creadora del concepte d’afropolitisme i autora inclosa en el T. Vollmann, considerat per David Foster Wallace una de les veus més singulars de la seva generació.

Un dels espais centrals del Kosmopolis 15’ estarà dedicat a la influència de W. G. Sebald en la literatura actual, així com de la famosa obra de Lewis Carrol, Alícia al País de les Meravelles, per commemorar el 150è aniversari de la seva publicació. L’altre espai central girarà al voltant de les noves narratives periodístiques i el periodisme d’investigació. A més, el Bookcamp Kosmopolis espera ser un camp de trobada del món dels llibres i l’edició, que explorarà els límits i les possibilitats dels llibres des de diversos punts de vista.

INFORMACIÓ:

Dates: 18 al 22 de març

Lloc: CCCB – Centre de Cultura Contemporània. Montalegre, 5. Barcelona. Tel. 933 064 100. www.cccb.org

Podeu trobar més informació aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.