Individu i comunitat

Redacció L'Avenç

divendres, 06 de febrer del 2015

prendre-la-paraula-imatge-marc

RECOMANEM Dilluns 9 de febrer a les 19h al CCCB l'estrena del documental i col·loqui posterior sobre «La societat del cansament - Byung-Chul Han a Seül / Berlín». [+]

Dins el cicle Debat de Barcelona 2015, Prendre la paraula, s'estrena el documental «La societat del cansament. Byung-Chul Han a Seül / Berlín» (61’, 2015), d’Isabella Gresser. A la projecció seguirà una taula rodona amb Fina Birulés, professora de Filosofia a la Universitat de Barcelona; Albert Lladó, periodista cultural; Manel Ollé, professor d’Història i cultura xinesa contemporània a la Universitat Pompeu Fabra, i Isabella Gresser, artista visual.

Presenta: Emili Manzano, periodista.

El filòsof coreà afincat a Berlín Byung-Chul Han s’ha convertit en una de les veus més llegides a Europa amb les seves anàlisis del fenomen de la fatiga a les nostres societats capitalistes i els seus símptomes associats, com ara la depressió i l’esgotament. L’artista visual Isabella Gresser, que va acompanyar el filòsof durant les seves visites a Seül entre el 2012 i el 2014 entreteixeix les observacions cinematogràfiques, fotogràfiques i dibuixades que ha fet a Corea amb text parlat de Byung-Chul Han, fragments de conferències i altres materials, com ara una entrevista amb el famós director i productor coreà Park Chan-Wook o enregistraments de monjos d’un temple budista. Podeu veure el tràiler aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.