Iain Sinclair al CCCB

Redacció L'Avenç

dissabte, 09 de maig del 2015

Author-Iain-Sinclair-is-i-001

L’escriptor i cineasta galès, Iain Sinclair, pronunciarà una conferència al CCCB en el marc de l’exposició Les variacions Sebald. L’acte, que tindrà lloc el 14 de maig a les set, girarà al voltant de la memòria de les ciutats i de les relacions que s’estableixen entre els habitants i l’habitat. [+]

L’escriptor ha centrat el seu treball en edificar una mitologia urbana gràcies a nombroses obres que naveguen entre l’assaig, l’activisme i la crònica sebaldiana. L’autor enten el passeig com un acte de resistència política, a partir del qual s’inicia una reflexió sobre la ciutat que es trepitja, sobre el seu passat i quines són les perspectives de futur.

Aprofitant la publicació de la seva darrera obra, La ciudad de las desapariciones, l’autor conversarà sobre el gran projecte que protagonitza el llibre: la lluita contra la gentrificació. Davant la voluntat d’esborrar la memòria londinenca per construir-hi al damunt la Babelia del capital, l’autor reconstrueix Londres.

Iain Sinclair també serà protagonista el dijous 15 amb la lectura comentada de fragments de l’obra de WG Sebald a l’espai del Teatre Sebald.

INFORMACIÓ:

Dia: 14 i 15 de maig del 2015. A les 19 hores el dijous i a les 18 hores el divendres

Lloc: CCCB, c/Montalegre, 5. Barcelona

http://www.cccb.org/ca/curs_o_conferencia-la_ciutat_desapareguda-214100

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.