Gardiner, Andrés i Bach a la Pedrera

Redacció L'Avenç

dissabte, 23 de maig del 2015

gardiner-300x236

La Fundació Catalunya-La Pedrera organitza la conversa entre Sir John Eliot Gardiner i Ramón Andrés a la Pedrera dimarts 26 de maig a les 19.30 hores. [+]

Sir John Eliot Gardiner és director d’orquestra amb un repertori que va des del barroc fins al segle XX, va fundar el Monteverdi Choir, l’English Baroque Soloist i l’Orchestre Révolutionnaire et Romantique i actualment és el director de l’Opéra de Lyon. És un estudiós de l’obra de J.S.Bach i acaba de publicar a Acantilado en castellà l’assaig La música en el castillo del cielo, un recorregut per l’obra i esperit del compositor alemany.

Ramón Andrés és assagista i músic. És autor de Johann Sebastian Bach. Los días las ideas y los libros. El llibre recorre la darrera etapa del compositor a Leipzig. A partir de la biblioteca que es va trobar quan va morir, Andrés reflexiona sobre les influències que va rebre Bach i com va canalitzar la ideologia occidental en la seva obra.

La Fundació Catalunya-La Pedrera els reuneix en una conversa a la Pedrera. L’acte forma part del cicle Converses a la Pedrera, que permet conèixer a personalitats de la cultura i reflexionar sobre la conterporaneïtat.

INFORMACIÓ:

Dia: 26 de maig de 2015 a les 19.30 hores.

Lloc: La Pedrera, c/Passeig de Gràcia, 92. Barcelona.

L’activitat té un preu de 4€, venda online fins a dues hores abans de l’activitat.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.