Festival de cinema de muntanya PICURT

Redacció L'Avenç

diumenge, 14 de juny del 2015

150623-Festival-Picurt-1

Des 23 al 27 de juny es celebra la novena edició del festival de cinema de muntanya, PICURT, a Artedó i La Seu d’Urgell. [+]

La mostra està organitzada per l’Associació Cultura i Entorn del Pirineu. L’associació ha seleccionat una cinquantena d’obres provinents de disset països d’arreu del món. Les obres són llargmetratges, migmetratges, telefilms i curtmetratges. Totes elles tenen la muntanya com a element comú. Les projeccions tindran lloc a Artedó i a La Seu d’Urgell.

Apart de les obres que s’exhibiran, durant el festival també hi han activitats complementaries: l’exposició Europa sota el nazisme: ocupació, repressió i extermini, sessions de rocòdrom o el mercat artesanal polac. Una de les activitats complementàries més rellevant és la jornada teòrica de debat: Buscant una imatge del Pirineu: boscs de muntanya, repensar les funcions d’aquests valor clau del Pirineu.

INFORMACIÓ:

Dia: Del 23 al 27 de juny del 2015. Horaris de les projeccions.

Lloc: La Seu d'Urgell i Artedó. Al programa s'especifica l'adreça de cada acte.

Algunes activitats són gratuïtes, les entrades per les sessions de pagament es compren a guixeta (3€ la sessió, 15€ el sopar i 23€ el pack per tot el festival)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.