Exposició del fotoperiodista Pedro Madueño

Redacció L'Avenç

dijous, 04 de juny del 2015

225px-PedroMadueño

Al CaixaForum de Palma es podrà visitar fins al 30 d’agost l’exposició dels retrats peridístics de Pedro Madueño, Pedro Madueño. Cinc minuts. Retrats periodístics, 1977-2015. [+]

L’exposició recull els treballs de Pedro Madueño a la premsa. Cinco minutos. Retratos peridísticos 1977-2015 fa un repàs a l’obra del fotoperiodista amb èmfasi en els cinc minuts en els que ha de realitzar el treball.

A l’exposició apareixen grans figures del periodisme i la literatura: Terenci Moix, Baltasar Porcel, Juan Marsé o John Irving. També de l’espectacle, l’art i la fotografia: Francesc Català-Roca, Antoni Tàpies, Eduardo Chillida, Nazario, Pina Bausch, Ferran Adrià o José Tomàs.

Tot i que el gruix de l’exposició són retrats que es van publicar a La Vanguardia, també apareixen els de Tele/eXpres. A Tele/eXpres va començar a treballar el 1977 amb 16 anys i s’hi va estar fins el 1983, quan va entrar a La Vanguardia. Al llarg dels cinquanta retrats que s’exposen, es poden observar els retrats fets amb l’urgència que exigeix el fotoperiodisme, cinc minuts.

INFORMACIÓ:

Data: Fins al 30 d’agost del 2015. De dilluns a dissabte de 10 a 20h. Diumenges i festius d’11 a 14h.

Lloc: CaixaForum Palma, Plaça de Weyler, 3. Palma.

Pàgina web de CaixaForum Palma

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.